Забава под маски со Libero Band во Brooklyn Lounge Bar

На 1ви април во Brooklyn Lounge Bar Skopje City Mall ќе се одржи традиционална забава под маски. На настанот свирка ќе имаат познатите Libero Band.

Brooklyn Lounge Bar ве поканува на најдобрата забава под маски во градот. Спремете ја вашата најкреативна маска и издвојте се од другите со вашата уникатност.
За забавата ќе се погрижат најдобрите Libero Bend! 🎶

Повеќе информации за настанот може да најдете на фејсбук страната на Brooklyn Lounge Bar.