Транспортна компанија има потреба од возачи со Ц + Е категорија

Dreams Trans Македонија е дел од реномирана меѓународна транспортна корпорација Dreams Trans LTD, Sofija, која има свои подружници во Бугарија и Германија, а од сега и во Македонија.

Компанијата располага со сопствен автопарк составен од 241 камион (MAN, DAF, MERCEDES BENZ, SCANIA, VOLVO). Сите возила се со Еуро 5 и Еуро 6 стандарди.

Вчера на својата фејсбук страна, компанијата објави оглас за вработување на возачи со Ц + Е категорија. Ова го пишува во огласот:

„Бидете дел од тимот возачи на Dreams Trans Македонија.

Нудиме одлични услови и добро платена работа!

Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница.

Приоритет ќе имаат возачи со европски документи.

Контакт телефони 📞 071 255 600, 071 255 900, 043 416 900“

Компанијата Dreams Trans нуди решенија за сите ваши Транспортни, Логистички и Шпедиторски потреби од страна на нашиот искусен тим во Македонија, со поддршка од над 100 члена администрација, сместена во нашата матична компанија во Бугарија, како и сестринската компанија во Германија.