(ГАЛЕРИЈА) Раскошната претседателска палата на Ердоган

Отоманските султани може да му позавидуваат. Ваква палата немал ниту Суљеман Величествениот. Ви ја прикажуваме палатата на „новиот турски султан“ Ердоган Први, која официјално чинеше 615 000 000 € (615 милиони […]

» Read more

(ВИДЕО) Моќните политички реклами од пропагандната машинерија на Ердоган

Научниците кои се занимаваат со политиката, добро знаат дека ништо друго не може толку да го одвлече вниманието на еден гласач, колку поттикнувањето на силни емоции кај него. Партијата на […]

» Read more