Второ полувреме од вечното дерби. Тиквешијата повторно на нозе!

Кавадарци и Неготино повторно пулсираат во исчекување на едно од најголемите дербија во македонската фудбалска историја. Овој пат, Кавадарчани ќе бараат одмазда на теренот на противникот за поразот есента на […]

» Read more

Вашето здравје и тело заслужуваат внимание! Повелете во Extreme Gym Fitness – Кавадарци

* комерцијална промоција „Фитнесот не е за тоа да имаш подобро тело од некој друг, туку да имаш подобро тело отколку што си имал порано.“ Вашето здравје и тело заслужуваат […]

» Read more