Хан: Важно е да има избори прифатени од меѓународната заедница

Еврокомесарот за соседска политика и преговори за проширување Јоханес Хан за Радио Слободна Европа изјави дека во Македонија е важно да се одржат избори кои ќе бидат прифатени од меѓународната […]

» Read more