13 вредни работи што нема да ги научите на училиште

Многу вредни вештини и работи во животот не можат да се научат во училница. Тие се учат низ правењето грешки и набљудувањето на другите. Понекогаш опкруженоста со луѓе кои имаат […]

» Read more

Дали хрватскиот го заменува бугарскиот пасош?

Изминативе неколку години, особено младите Македонци, во потрага по работа и подобра егзистенција во некоја од европските земји, аплицираа за бугарски пасоши. Но, деновиве се поактуелни стануваат и хрватските, откако […]

» Read more