6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес

Веќе имате квалитетен производ и нудите врвна услуга, но дали тоа е доволно денес, во овој дигитализиран свет, каде што секојдневно сме бомбардирани со мултимедијални содржини, за да се дознае […]

» Read more

Респонзивниот веб дизајн, твојот бизнис и Google

Да, во последно време се повеќе слушате за респонзивен веб дизајн. Респонзивноста во дизајнот стекнува се поголема популарност во последно време. Секојдневната еволуција и развојот на нови уреди им отежнува […]

» Read more

Што е In, а што е Out во маркетингот оваа година?

Социјалната мрежа LinkedIn спроведе истражување врз примерок од 900 маркетинг експерти ширум светот кои гласаа за тоа што е In, а што е Out во маркетингот оваа 2016-та година? Резултатот […]

» Read more

5 причини зошто морате да имате уникатни фотографии и дизајни за вашата реклама

Многу компании денеска се обидуваат да се пробијат на пазарот и да го најдат своето место под сонцето. Социјалните мрежи, особено фејсбук, има дадоа евтина можност да се рекламираат на […]

» Read more

Модерна маркетинг стратегија и сегментација на пазарот

Компаниите денес сфаќаат дека не можат да им се допаднат на сите купувачи на пазарот, или барем не на сите купувачи на ист начин. Купувачите се премногу бројни, прешироко распрснати, […]

» Read more

Неколку начини како полесно да го промовирате вашиот бизнис онлајн

Ако сте мала компанија во раст која се обидува да привлече внимание, но сепак е со ограничен буџет, тогаш интернетот и социјалните мрежи се вистинското место за вас. Сепак, постојат […]

» Read more

Најмоќни зборови за привлекување клиенти

Економската наука која се занимава со сферата на маркетингот долго време има правено истражувања да открие кои зборови најпозитивно влијаат при привлекување купувачи и клиенти. Од сите нив ги извлекуваме […]

» Read more