(АНКЕТА) За кого ќе гласате на претстојните претседателски избори?

Ве молиме одговорете на следнава онлајн анкета во врска со претстојните претседателски избори. Кој според вас треба да биде идниот претседател на Република Македонија? Можни се следниве комбинации: * Напомена: Системот […]

» Read more

(АНКЕТА) Кој според вас треба да биде идниот претседател на Република Македонија?

Ве молиме одговорете на следнава онлајн анкета во врска со претстојните претседателски избори. * Напомена: Системот не дозволува да гласате повеќе од еднаш од една IP адреса. Сепак, анкетата не […]

» Read more

(КОЛУМНА) Победа на поразените

Информациите за изборната победа од 11-ти декември на ВМРО-ДПМНЕ поминаа без препознатливата еуфорија за нивната јубилејна десета по ред победа. Изразите на лицата, зарипнатите гласови на говорниците и сите останати […]

» Read more

Сведок во полиција дал изјава дека пари лично му дал градоначалникот на Кавадарци Александар Панов

Најновата вест е дека сведок во полиција дал изјава дека примил поткуп лично од градоначалникот на Кавадарци Александар Панов. Седиштето на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам во Кавадарци, е […]

» Read more

(ОБНОВЕНО + ФОТО) Полицијата во Кавадарци го блокира штабот на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам под сомнеж за вршење поткуп

Во центарот на Кавадарци, полицијата го блокира изборниот штаб на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам и Демократска партија на Ромите, под сомнение дека неколку лица внатре во просториите вршеле […]

» Read more

(АНКЕТА) За која политичка партија ќе гласате на изборите на 11 декември?

Ве молиме одговорете на следнава онлајн анкета за рејтинзите на политичките партии во Република Македонија во пресрет на претстојните парламентарни избори на 11 декември: * Напомена: Системот не дозволува да […]

» Read more

(КОЛУМНА) Зар и ти сине Бруте?

Кога влоговите во една игра стануваат се поголеми, тогаш сите достапни сретства стануваат релано корисни за да се дојде до посакуваната цел. Ако целта ги оправдува сретствата, како што вели […]

» Read more

(АНКЕТА) СДСМ во водство пред ВМРО-ДПМНЕ, трета новоформираната Левица

На онлајн анкетата на нашиот портал која траеше од 24-ти до 29-ти февруари 2016 година, победи СДСМ, пред ВМРО-ДПМНЕ и новоформираната Левица. На анкетата имаше вкупно 10,157 гласа. Социјал-Демократскиот Сојуз на […]

» Read more

(ВИДЕО) Моќните политички реклами од пропагандната машинерија на Ердоган

Научниците кои се занимаваат со политиката, добро знаат дека ништо друго не може толку да го одвлече вниманието на еден гласач, колку поттикнувањето на силни емоции кај него. Партијата на […]

» Read more
1 2