10 причини зошто треба да престанете да гледате порно

Научници од Кембриџ универзитетот ги проучуваа скеновите на зависниците од порнографија, и дојдоа до заклучок дека не се разликуваат од тие на зависниците од дрога. Со неограничен пристап до порнографија, […]

» Read more