ЦО на СДСМ го овласти Заев да го продолжи процесот за излез од кризата

На седницата одржана вечерва, централниот одбор на СДСМ го поздрави исполнувањето на двата услови што ги постави партијата. „Се спречи одржување на криминални избори на 5 јуни и аболицијата целосно се […]

» Read more