Граѓаните кажаа ДА за “ТACT”. Продадени над 100 часовници зa помалку од еден месец

За помалку од еден месец на пазарот, TACT рачните часовници веќе ги има низ цела Македонија и пошироко. Од компаниjата за часовници TACT, кој е целосно нов бренд на македонскиот […]

» Read more

Брендирање! Што значи тоа?

Можеби најосновната вештина на професионалните трговци и претприемачи е нивната способност за градење и менаџирање на брендови. Брендот е име, термин, знак, симбол или дизајн, или, пак, комбинација на наведените, […]

» Read more