(АНКЕТА) За која политичка партија ќе гласате на изборите на 11 декември?

Ве молиме одговорете на следнава онлајн анкета за рејтинзите на политичките партии во Република Македонија во пресрет на претстојните парламентарни избори на 11 декември: * Напомена: Системот не дозволува да […]

» Read more

(АНКЕТА) СДСМ во водство пред ВМРО-ДПМНЕ, трета новоформираната Левица

На онлајн анкетата на нашиот портал која траеше од 24-ти до 29-ти февруари 2016 година, победи СДСМ, пред ВМРО-ДПМНЕ и новоформираната Левица. На анкетата имаше вкупно 10,157 гласа. Социјал-Демократскиот Сојуз на […]

» Read more

(АНКЕТА) За која политичка партија би гласале доколку утре се одржат парламентарни избори

Ве молиме одговорете на следнава онлајн анкета за рејтинзите на политичките партии во Република Македонија во пресрет на претстојните парламентарни избори: * Напомена: Системот не дозволува да гласате повеќе од […]

» Read more