Писмо од група граѓани: Зошто ОЈО не реагира за кривичната пријава до Александар Панов?

Денеска добивме писмо од граѓани на Кавадарци, кое исто така било доставено и до Основното Јавно Обвинителство во Велес. Се работи за кривична пријава од 2015-та година за градоначалникот на […]

» Read more

(АПРИЛИЛИ) Презентација на делата на Александар Панов

Денеска на 1ви април Локалниот Клуб на СДММ Кавадарци ги презентираше „делата“ на градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов. Акцент беше даден на 4те капитални проекти кои тој ги ветуваше во […]

» Read more

(ФОТО) Северниот булевар во Кавадарци е непрооден поради неколку огромни кратери

Северниот булевар во Кавадарци или таканаречениот „нов пат“ кај Градската Болница е скоро непрооден поради неколку огромни кратери на патот. Градоначалникот Александар Панов на последните неколку преса, глумејќи одговорен политичар и […]

» Read more

(СКАНДАЛ) Политички реваншизам во ФК Тиквеш. Двајца тренери избркани по директна наредба на градоначалникот

Огромен скандал во фудбалскиот клуб Тиквеш од Кавадарци. Двајца млади фудбалски тренери денеска се избркани од работа по директна наредба на градоначалникот на Кавадарци, бидејќи биле членови и симпатизери на […]

» Read more

Градоначалникот на Кавадарци најавува нови капитални проекти, иако старите никаде ги нема

Градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов, најави скоро отварање на бизнис центар во Кавадарци. Тоа е проект кој е за поздравување. Но, градоначалникот не одговори зошто секогаш само пред избори најавува проекти […]

» Read more

Сведок во полиција дал изјава дека пари лично му дал градоначалникот на Кавадарци Александар Панов

Најновата вест е дека сведок во полиција дал изјава дека примил поткуп лично од градоначалникот на Кавадарци Александар Панов. Седиштето на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам во Кавадарци, е […]

» Read more