Сведок во полиција дал изјава дека пари лично му дал градоначалникот на Кавадарци Александар Панов

Најновата вест е дека сведок во полиција дал изјава дека примил поткуп лично од градоначалникот на Кавадарци Александар Панов.

policija-kavadarci-potkup-romi

Седиштето на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам во Кавадарци, е сеуште опколено од полиција и се чека на судски налог за апсење на лицата кои се внатре во просториите.

Претходно, еден од Ромите дал изјава во полиција дека пари за да гласа за ВМРО-ДПМНЕ добил од градоначалникот Александар Панов.

Штом добиеме најнови информации, ќе ве известиме за состојбата.