Промоции во Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall

Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall за секој ден од неделата ви нуди одлични промоции. Така понеделник е популарно наречен pizza day во Brooklyn Lounge Bar и целиот ден има 30% попуст на сите пици.

Понатаму, вторник е резервиран за нешто слатко. Така во вторник има промоција на палачинки за само 120 денари.

Среда е Beefsteak day кога има промоција на Beefsteak + Alexandria Cuvee за 950 денари. Четврток пак е Burger day кога чизбургерот заедно со скопско пиво или кока кола е по промотивна цена од 260 денари.

И за крај на неделата секако е специјалниот петок кој е во знакот на вискито. Петок е whiskey day и има промоција на сите видови на виски-ја за само 100 денари.

Повелете во Brooklyn Lounge Bar кој се наоѓа во Skopje City Mall. Може да ги контактирате на 075-302-081 или преку фејсбук.