Пробајте ги најдобрите вафли во Скопје!

Доколку сте во City Mall не заборавајте да поминете до Chapter и задолжително пробајте ги најдобрите овошни и чоколадни вафли во Скопје.

Chapter Lounge Bar се наоѓа во Skopje City Mall, веднаш до Brooklyn Lounge Bar. Во Chapter исто така може да пробате и вкусна храна, специјалитети, десерти, коктели, кафе и пијалоци.
Затоа за вистинска дружба со пријателите, за квалитетна и вкусна храна, за пријатен
амбиент и кафе муабет, повелете во CH2PTER lounge bar Skopje City Mall!  Chapter Lounge Bar може да ги контактирате на телефонот 075-490-155 или преку фејсбук.