Онлајн продавница за утре нуди големи попусти на своите производи

Онлајн продавницата КУПЕР за сабота 11 ноември нуди попусти на своите производи. Попустите се движат од 10, 15 и 20%. Попустот е традиционален роденденски на оваа онлајн продавница од Македонија.

КУПЕР e веб платформа која им помага на луѓето да вршат електронска трговија. Истата е во сопственост на фирмата ВЕНДЕР ГРУП Д.О.О.

Погледнете ги производите кои ги нуди оваа компанија на следниов линк.