(ФОТО) Одберете квалитетна храна за вашите миленици

Квалитетната храна за миленици повеќе не е луксуз, туку неопходна потреба за правилен раст и развој на вашите домашни миленици.

Компанијата ЕЛЕН ЈТД Виница веќе со децении е дистрибутер на најквалитетната храна за домашни миленици по навистина пристапни цени.

Во нивното претставништво во близина на с. Лески, близу Виница, има навистина широк избор на храна за миленици. Денес ви презентираме само дел:

Прва ви ја презентираме Nutripet puppy, која е храна наменета за мали кучиња кои се на возраст до 12 месеци.

Храната содржи пченка, пченица, месо, ориз, хемоглобин, животински масти, квасец, млеко, метионин, лизин, микостатик, антиоксиданти, екстракти од јука, витамини и минерали.

Понатаму, Nutripet economy plus е комплетна и балансирана храна за кучиња кои не се премногу активни, најчесто кучиња чувари.

Содржи пченка, пченица, месо, ориз, животински масти, калциум карбонат, сол, антиоксиданти, ароми, витамини и минерали.

Следна е Nutripet active, која е комплетна и балансирана храна наменета за кучиња кои се активни во поголемиот дел од денот, како овчарската раса.

Храната содржи пченка, пченица, месо, ориз, хемоглобин, животински масти, природен екстракт од јука (екстракт од цикориј), антиоксиданти, ароми, витамини и минерали.

За крај, ви ја претставуваме Kynocat, која е комплетна и балансирана храна за сите видови мачиња.

Содржи пченка, пченица, месо, животински протеини, животински масти, квасец, калциум карбонат, рибино масло, сол, калциум пропинат, таурин, антиоксидант, микостатик, метионин, лизин, природен екстракт од јука, витамини и минерали, и бои Е124, Е102, Е133.

За повеќе информации компанијата ЕЛЕН ЈТД Виница може да ја контактирате на телефонот 070 309 062 или на емаил: elen.dzorlev@gmail.com.