(ГАЛЕРИЈА) Одберете ги идеалните кондури за пешачење во природа

Денешниот брз начин на живот создаде неопходност да најдеме филтер кој не опушта и релаксира од секојдневните грижи и обврски. За многумина тоа е пешачењето или планинарењето.

Токму за таа цел, ЕЛТЕ Светот на алатите ги нуди кондурите од брендот Lacuna кои се меки, удобни и издржливи кондури, кои се наменети за суво време.

Кондурите се одлични за пешачење и работа на отворено. Поставата е 100% текстил и ги има во големини од 40-47ми број.

Понатаму ви ги претставуваме кондурите, исто така од брендот Lacuna кои се одличен избор за сите оние кои пешачат на планина или кои извршуваат различни работни активности на отворено.

Кондурите ги има во сива и во кафеава боја и се со шифра #9TREK. Горниот дел е со кожа, текстил; џон: ТПУ; постава: текстил.

Ви ги препорачуваме и обувките исто така од брендот Lacuna, идеални за летниот период, кои се меки, удобни и издржливи кондури. Одлични за пешачење и работа на отворено. На врвот имаат црна мека школка со засилување од предната страна.

ЕЛТЕ Светот на алатите е брендот и компанијата која ги дистрибуира овие кондури на македонскиот пазар.

На следниов линк може да ги погледнете сите продавници низ Македонија каде се продаваат овие кондури.

Кондурите од брендот Lacuna, кои што може да ги погледнете на горната фотографија, се одличен избор за сите оние кои пешачат на планина или кои извршуваат различни работни активности на отворено.

Кондурите ги има во сива и во кафеава боја. Горниот дел е со кожа, текстил; Ѓон: ТПУ; Постава: текстил.