Нов македонски бренд на часовници TACT

Елегантни, модерни и префинети. Вака можеме да ги опишеме часовниците од новиот македонски бренд TACT.

TACT е прва компанија во Македонија со сопствено производство на часовници, кои се дизајнирани во Македонија.

ТACT часовниците се изработени од висококвалитетен материјал и со исклучителна посветеност на дизајнот и префинетиот изглед.

Часовниците имат 12 месеци гаранција.

Сите часовници погледнете и да порачате од следниов линк.

Од компанијата вршат достава низ цела Македонија и опција преглед и тест на часовникот пред да го платите.

Целата галерија од часовниците може да ја погледнете на следниов линк. Фотосесијата и видео продукцијата е дело на тимот на Тивиус Продукција.