Неверојатни попусти на алати во Хубо Реплек

Познатиот македонски бренд ЕЛТЕ Светот на алатите овој месец има неверојатна акција со попусти во Хубо Реплек. Попустите се движат од 15, 20, па се до 25%.

акција алати елте

Акцијата се однесува на светски познатата и најквалитетна марка производи од брендот Daewoo.

Производите од марката Daewoo може да ги најдете на промотивна цена од 15-25% во Хубо Реплек маркетот во Скопје.

Моторна пила и ударен чекан исто така од брендот Daewoo може да го најдете на попуст од 15%.