Најголем избор на алати во Македонија

Компанијата ЕЛТЕ Светот на алатите е големопродажен дистрибутер на секаков вид на алати. Елте е местото каде ќе најдете се од рачен и електричен алат, бои, лакови и разредувачи, хтз опрема и професионален молерски алат. Повеќе за нивните производи може да најдете на нивната веб страна.