(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Летото доаѓа. Побарајте свежина во Brooklyn Lounge Bar

Познатата скопска кафетерија Brooklyn Lounge Bar која се наоѓа во Skopje City Mall летово започна кампања која гласи: „Летото доаѓа. Побарајте свежина во Brooklyn Lounge Bar“.

Кампањата има за цел да ги промовира освежителните пијалоци, коктели, кафиња и сладоледи кои ги нуди оваа кафетерија. Фотографиите и кампањата се осмислени и реализирани од тимот на Тивиус Продукција.

Подоле ви ги претставуваме дел од фотографиите во кампањата. Уживајте!