Идеалните очила за сонце за 2019-та

Кога би требало да ги опишеме идеалните очила за сонце за оваа сезона, би ги окарактеризирале со два атрибута: практичност и елегантност.

Првиот тип на очила за сонце, кои ви ги препорачуваме, е новиот модел на машки очила од брендот Guess. Овие очила за сонце се супер практични, елегантни и секако доста квалитетни.

Идеални за патувања, за плажа, за авантури. Идеални за сите оние кои сакаат да се препуштат на патувањата ова лето.

За дамите ги препорачуваме Ray Ban со округол облик, кои се апсолутен хит оваа сезона. Симболизираат бунтовност и авантуристички дух, но во исто време делуваат елегантно и практично.

Истиот модел станува се повеќе популарен и кај мажите, особено оваа сезона, токму поради едноставноста и елеганцијата кои ги опишуваат овие очила.

За крај, ќе завршиме со уште еден безвременски модел на Ray Ban, кој неколку сезони наназад е апсолутен хит кај мажите, а тоа е дефинитивно случај и оваа сезона.

Одговараат на секој облик на ликот, а особено на мажите со изразени машки црти. Симболизираат маж со изграден светоглед, сигурен во себе, човек кој самиот си ја црта патеката на својот живот, но во исто време авантурист и човек со желба за откривање нови нешта.

Сите овие очила за сонце може да ги најдете во Оптика Цајс во Кавадарци, на улица Илинденска бр.6. Повеќе информации може да добиете на бројот 043 413 888.