Идеалниот комплет алати за сите вистински домаќини

Комплетот алати од брендот STELS е специјално дизајниран за сопствениците на автомобили и сервисни центри.

Секоја фаза на производството е контролирана во согласност со светските стандарди.

Овластен дистрибутер на сетот на алати за Македонија е ЕЛТЕ Светот на алатите. За повеќе информации може да ги контактирајте на 📞 078 328 706 или на 📧elte.elen@gmail.com.

На следниов линк може да ги погледнете продавниците низ Македонија каде што се продаваат нивните производи: http://www.elen.com.mk/partneri-na-elte-niz-makedonija/