(ГАЛЕРИЈА) Највкусната кубанска храна во Скопје

Оваа пролет се е во духот на позитивната латино атмосфера и вкусна храна. Почувствувајте ја магијата на пролетта со најдобрата кубанска храна во CASA CUBANA на градскиот кеј во Скопје.

Мирисот на пролетта доаѓа и заедно со најдобрите латино журки во центарот на Скопје. Од среда до сабота > најдобрите забави во Скопје се во CASA CUBANA ️🎊🎉🍾 Вашето место во Кубански ресторан може да го резервирате на бројот 072 311 792.