(ГАЛЕРИЈА) Кујни од вашите соништа

Кујните на Деспина Мебел се синоним за убавина, префинетост и стил. Изработени се од масивно дрво или медијапан, во зависност од желбите на клиентот.

Ви претставуваме неколку фотографии од кујни изработени од страна на тимот на Деспина Мебел.

Вдахнете му убавина и дух на вашиот простор и засекогаш ќе се чувствувате убаво. Кујните на Деспина мебел создаваат хармонија во просторот која влијае целосно позитивно врз вашето расположение.

Самиот процес на изработката на кујните опфаќа подготовка на проект во согласност со желбите и барањата на купувачите, погонско производство и монтажа кај купувачот.

Најчесто користен материјал е масивното дрво: бука, храст, орев и јасен.

Процесот на производство опфаќа внимателно селектирање на дрвната маса која веќе е термички третирана и машинска обработка на нумерички машини со голема прецизност.

Деспина мебел може да ги следите на нивната фејсбук фан страна, каде споделуваат фотографии и дизајни од сите нивни производи.

За подетални информации во врска со цената може да ги контактирате на телефонот 075/598-899 во било кое време од 08.00 – 15.00ч. во работните денови.