(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Chapter мојата оаза за летно освежување

Прекрасен амбиент Одлична услуга Совршено ладно кафе  Вака може во неколку зборови да се опише познатата скопска кафетерија Chapter, која се наоѓа во Skopje City Mall.  

Овој месец Chapter започна кампања за промоција на своите освежителни пјалоци, кафиња и коктели. Кампањата е со наслов: „Chapter мојата оаза за летно освежување“.

Кампањата е осмислена и реализирана од тимот на Тивиус Продукција. Подоле ви претставуваме дел од фотографиите од кампањата. Уживајте!