(ЕКСКЛУЗИВНО) Плати за 2, добиј 1 месец гратис вежбање во теретана во Кавадарци

Теретаната Extreme Gym од Кавадарци до 31 јануари нуди ексклузивна можност со тоа што ако платите за 2 месеци, добивате гратис еден месец вежбање.

Extreme Gym Fitness клуб е најдобрата и најопремената теретана во Кавадарци и пошироко.

Реновирана и со нов и освежен изглед, Extreme Gym Fitness ви нуди можност за фитнес, аеробик, бодибилдинг и кардио тренинг.

На простор од повеќе од 300 метри квадратни и со над 60 различни справи имате можност за рекреација во овие зимски денови.