Идеалниот комплет алати за сите вистински домаќини

Комплетот алати од брендот STELS е специјално дизајниран за сопствениците на автомобили и сервисни центри. Секоја фаза на производството е контролирана во согласност со светските стандарди. Овластен дистрибутер на сетот […]

» Read more

(ГАЛЕРИЈА) Одберете ги идеалните кондури за пешачење во природа

Денешниот брз начин на живот создаде неопходност да најдеме филтер кој не опушта и релаксира од секојдневните грижи и обврски. За многумина тоа е пешачењето или планинарењето. Токму за таа […]

» Read more

(ФОТО) Одберете квалитетна храна за вашите миленици

Квалитетната храна за миленици повеќе не е луксуз, туку неопходна потреба за правилен раст и развој на вашите домашни миленици. Компанијата ЕЛЕН ЈТД Виница веќе со децении е дистрибутер на […]

» Read more

Граѓаните кажаа ДА за “ТACT”. Продадени над 100 часовници зa помалку од еден месец

За помалку од еден месец на пазарот, TACT рачните часовници веќе ги има низ цела Македонија и пошироко. Од компаниjата за часовници TACT, кој е целосно нов бренд на македонскиот […]

» Read more

Транспортна компанија има потреба од возачи со Ц + Е категорија

Dreams Trans Македонија е дел од реномирана меѓународна транспортна корпорација Dreams Trans LTD, Sofija, која има свои подружници во Бугарија и Германија, а од сега и во Македонија. Компанијата располага […]

» Read more
1 2