Платена пракса за административен и финансиски асистент во Брисел

Equinet, the European Network of Equality Bodies нуди можност за шестмесечна платена пракса за позицијата административен и финансиски асистент во Брисел. As part of its Brussels-based Secretariat, Equinet is opening […]

» Read more

Стипендии за постдипломски студии во Австралија

Универзитетот од Јужна Австралија, кој брои над 33.000 студенти, од кои околу 10.000 се студенти од странство, доделува целосно покриено стипендирање за живот и студии во Австралија на овој Универзитет. […]

» Read more