(ВИДЕО) Двејн Џонсон зборува за неговата битка со депресијата

Dwayne “The Rock” Johnson сподели неколку совети за луѓето што се борат против депресија. Според него, тој имал проблеми со депресија во неговите 20ти години кога неговата рагби кариера почнала […]

» Read more

(ВИДЕО) Интервју со основачот на АлиБаба

Џек Ма, кинескиот милијардер и основачот на еден од најпрофитабилните бизнис сајтови раскажува за своите почетоци. Иако сега е еден од најбогатите луѓе на планетава, овој човек во младоста три […]

» Read more

Интервју со Олга Рајчиќ, претседател на Анти-Корупција Интернационал Македонија

1) Која е Олга Рајчиќ? Претседател на Анти-Корупција Интернационал Македонија и студент на магистарски студии по менаџмент на човечки ресурси. Млад ентузијаст кој верува дека младите ја имаат моќта да […]

» Read more