Младинска кампања: Говор на почитување наспроти говор на омраза

На ден 14.02.2018 во просториите на ОУ “Гоце Делчев” во Кавадарци се реализира работилница на тема “Говор на почитување наспроти говор на омраза”. Работилницата беше реализирана од Снежана Андреева, магистер […]

» Read more

(ЕКСКЛУЗИВНО) Плати за 2, добиј 1 месец гратис вежбање во теретана во Кавадарци

Теретаната Extreme Gym од Кавадарци до 31 јануари нуди ексклузивна можност со тоа што ако платите за 2 месеци, добивате гратис еден месец вежбање. Extreme Gym Fitness клуб е најдобрата […]

» Read more

5 основни фактори за среќа според Карл Јунг

Во 1960 година, брилијантниот Карл Јунг, основачот на аналитичката психологија, бил интервјуиран од новинар, кој го прашал: „Кои според вас се 5-те основни фактори за среќа во животот?“ Јунг одговорил: […]

» Read more

Отрови кои секојдневно ги користиме, а предизвикуваат сериозни проблеми

Ако трудница престојува во просторија која е загадена од разни хемиски средства, тоа може да има ефекти на развојот на фетусот, особено на белите дробови и бубрезите на детето, а може […]

» Read more

5 намирници кои го поттикнуваат хормонот за раст

Не ја заборавајте улогата на правилната исхрана во изградбата на мускулите… Ананас „Ананасот е сјаен извор на сератонин, хормонот за задоволство. Јадете го доцна и подобрете го сонот и поттикнете […]

» Read more
1 2 3 6