Нацистичките униформи биле дизајнирани лично од Хуго Бос

Многу модни дизајнери сеуште тврдат дека до денес не постојат подобро дизајнирани воени униформи, од оние кои ги носеле нацистите во Германија. Можеби тоа е така бидејќи биле дизајнирани лично […]

» Read more

(ВИДЕО) Погледнете го најновиот промотивен спот за Малдивите

„Малдивите – сончевата страна на животот“ е насловен најновиот промотивен спот на оваа мала островска држава во Индискиот океан. Спотот е краток, типичен за телевизиска реклама, но е со прекрасни […]

» Read more

Дали знаете кои се најскапите книги во светот?

Колку реално чини пишаниот збор и како се одредува неговата вредност? Кои книги се запишале во историјата како најскапо платени книги? Во текот на последните години, голем број на функционери, […]

» Read more
1 2 3