(ВИДЕО) Запознајте ги велешките тинејџери кои создаваа лажни вести во прилог на Доналд Трамп

Запознајте ги велешките тинејџери кои создаваа лажни вести во прилог на Доналд Трамп и кои според многумина придонеа за победата на Доналд Трамп за претседател на САД. Британската телевизија Канал […]

» Read more

5 причини зошто морате да имате уникатни фотографии и дизајни за вашата реклама

Многу компании денеска се обидуваат да се пробијат на пазарот и да го најдат своето место под сонцето. Социјалните мрежи, особено фејсбук, има дадоа евтина можност да се рекламираат на […]

» Read more

Нацистичките униформи биле дизајнирани лично од Хуго Бос

Многу модни дизајнери сеуште тврдат дека до денес не постојат подобро дизајнирани воени униформи, од оние кои ги носеле нацистите во Германија. Можеби тоа е така бидејќи биле дизајнирани лично […]

» Read more
1 2 3