Американци доаѓаат во Европа да го гледаат „Војна на ѕвездите“ еден ден порано

Најновата филмска епизода „Војна на ѕвездите: Силата се буди“, руши рекорди во кината. Филмот направи вистинска хистерија за само еден ден прикажување, и тоа само во Европа. Во САД денеска […]

» Read more