Емилија Розман е убавицата која ќе не претставува на Мис на светот

На овогодинешниот избор за убавина Мис на светот, ќе не претставува македонскиот модел Емилија Розман. Розман е избрана за Мис на Македонија интерно, од Лидија Велковска и агенцијата Мис М, […]

» Read more