Биди и ТИ дел од незаборавните, имагинативни роденденски НЕОН забави!

Биди и ТИ дел од незаборавните, имагинативни РОДЕНДЕНСКИ #NEON забави во Кавадарци. Имај ден кој ќе се памети! 🎂🎂🎂 Резервации за неизмерна радост и среќа за Вашето дете: 078/ 290 300 Nadica Vasileva

» Read more

Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall – најдобрата кафе шема во Скопје

Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall е особено популарен за денска кафе шема. Доколку сте во Skopje CityMall задолжително поминете и почувствувајте ја најдобрата кафе шема во Скопје. Во Brooklyn Lounge Bar има […]

» Read more

(ВИДЕО) Запознајте ги велешките тинејџери кои создаваа лажни вести во прилог на Доналд Трамп

Запознајте ги велешките тинејџери кои создаваа лажни вести во прилог на Доналд Трамп и кои според многумина придонеа за победата на Доналд Трамп за претседател на САД. Британската телевизија Канал […]

» Read more

Кој претседателски кандидат во САД има најдобар веб сајт?

Во САД во полн ек се одвиваат внатрепартиските избори во Републиканската и Демократската партија. Вкупно 6 кандидати останаа како најсериозни претенденти за најмоќната позиција на светот, и тоа двајца кај […]

» Read more
1 2 3 7