(ВИДЕО) Колку заработуваат најдобрите гејмери на планетата?

gejmeri

Гејмерската индустрија е доста профитабилна и нејзините менаџери па и гејмери заработуваат огромни парични средства. Спрема податоците на XY гејминг од почетокот на 2017 година, 5-те најплатени играчи во светот доаѓаат на […]

» Read more

(ВИДЕО) Моќните политички реклами од пропагандната машинерија на Ердоган

Научниците кои се занимаваат со политиката, добро знаат дека ништо друго не може толку да го одвлече вниманието на еден гласач, колку поттикнувањето на силни емоции кај него. Партијата на […]

» Read more

(ВИДЕО) Погледнете го најновиот промотивен спот за Малдивите

„Малдивите – сончевата страна на животот“ е насловен најновиот промотивен спот на оваа мала островска држава во Индискиот океан. Спотот е краток, типичен за телевизиска реклама, но е со прекрасни […]

» Read more