6 причини зошто е потребно видео за Вашиот бизнис денес

Веќе имате квалитетен производ и нудите врвна услуга, но дали тоа е доволно денес, во овој дигитализиран свет, каде што секојдневно сме бомбардирани со мултимедијални содржини, за да се дознае […]

» Read more

Респонзивниот веб дизајн, твојот бизнис и Google

Да, во последно време се повеќе слушате за респонзивен веб дизајн. Респонзивноста во дизајнот стекнува се поголема популарност во последно време. Секојдневната еволуција и развојот на нови уреди им отежнува […]

» Read more

Што е In, а што е Out во маркетингот оваа година?

Социјалната мрежа LinkedIn спроведе истражување врз примерок од 900 маркетинг експерти ширум светот кои гласаа за тоа што е In, а што е Out во маркетингот оваа 2016-та година? Резултатот […]

» Read more

10 најмодерни трендови за веб дизајн

Основна карактеристика на модерниот веб дизајн е тоа што гласните и натрупаните содржини веќе не се воопшто кул, како претходно, и се заменети со едноставноста и естетиката. Модерниот веб дизајн […]

» Read more

Дали вашата бизнис идеја е „добитна комбинација“

Секој успешен бизнис започнува со визија, но визионерските мисли мора да бидат подржани со реалната проценка на изводливоста на идејата. Еве како да утврдите дали имате „добитна комбинација“? Прво јасно […]

» Read more

7 знаци дека треба да започнете сопствен бизнис

Најубаво е чувството кога сте газда на самиот себеси. Но, не сите се создадени да бидат претприемачи. Водењето сопствен бизнис подразбира, покрај слободата и флексибилноста, и голема одговорност, па и […]

» Read more

Модерна маркетинг стратегија и сегментација на пазарот

Компаниите денес сфаќаат дека не можат да им се допаднат на сите купувачи на пазарот, или барем не на сите купувачи на ист начин. Купувачите се премногу бројни, прешироко распрснати, […]

» Read more
1 2 3 4 5 6