Нов и уникатен co-working space во Скопје. Место каде што ќе можеш да ја градиш својата успешна приказна!

Work for yourself, not by yourself, токму тоа е мотото на OpenSpace, новиот социјално инклузивен co-working простор во Скопје, со својата локација на Бихаќка 3 (на самиот агол помеѓу Огнен […]

» Read more

Како да го подобрите вашиот ранк на Google според одредени клучни зборови

Сакате вашиот веб сајт да се појавува на првата страна на Google, кога луѓето пребаруваат според одредени клучни зборови, релевантни за вашиот бизнис? Супер! Сите ние го сакаме истото. Рангирањето […]

» Read more

Тим Кук: Новиот iPhone донесува невидени иновации

Извршниот директор на Apple, Тим Кук, во интервјуто за американската телевизиска куќа CNBC најави дека компанијата подготвува многу иновативни производи, помеѓу кои е секако и следната генерација на Apple iPhone […]

» Read more

(ВИДЕО) Како се трошат народните пари?

Во вторникот во Скопје се одржа Економски Форум под името Фискаст, каде беа претставени наодите од десетина кост-бенефит истражувања за трошоците и придобивките од неколку јавни политики. На Форумот исто така, […]

» Read more

Кои се трошоците и придобивките од изградбата на делницата Демир Капија – Смоквица

Вкупните придобивки од изградбата на делницата Демир Капија – Смоквица од Коридорот 10 во период од 30 години ќе достигнат 464 милиони евра, додека пак трошоците за градењето и одржувањето […]

» Read more
1 2 3 4 6