Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall – најдобрата кафе шема во Скопје

Brooklyn Lounge Bar Skopje CityMall е особено популарен за денска кафе шема. Доколку сте во Skopje CityMall задолжително поминете и почувствувајте ја најдобрата кафе шема во Скопје.

Во Brooklyn Lounge Bar има одлично еспресо, макијато, нескафе… но и голем избор на коктели и десерти.

Секако во Brooklyn Lounge Bar може да пробате и пици, сендвичи, како и некој од превкусните слатки десерти.

Повелете на најкул кафе шема во градот. Brooklyn Lounge Bar се наоѓа во Skopje City Mall. Може да ги контактирате на 075-302-081 или преку фејсбук.