Биди и ТИ дел од незаборавните, имагинативни роденденски НЕОН забави!

Биди и ТИ дел од незаборавните, имагинативни РОДЕНДЕНСКИ #NEON забави во Кавадарци.

Имај ден кој ќе се памети! 🎂🎂🎂 Резервации за неизмерна радост и среќа за Вашето дете: 078/ 290 300 Nadica Vasileva