Маркетинг

Доколку сте заинтересирани за рекламирање на нашиот портал може да не контактирате на следниов е-маил: doznajmk@gmail.com

Ценовникот е во процес на изработка и наскоро ќе биде прикачен на нашиот веб сајт.